Nieuwetijds-kindercoach.nl

Advies en therapie

 Als je er van uit gaat dat je al veel vaker op deze aarde hebt rondgelopen, omdat je (als ziel) alles wilde ervaren wat de aarde te bieden had, dan kun je je wel indenken dat een (groot) aantal van deze levens traumatisch geweest kunnen zijn.

Traumatische ervaringen

Veel van deze opgedane(traumatische) ervaringen worden bewust of onbewust in een ander leven verwerkt. De ervaringen van alle levens worden opgeslagen in een soort oergeheugen, maar worden weer vergeten in een volgend leven. Soms zijn de traumatische ervaringen te groot om in een ander leven verwerkt te kunnen worden en blijven deze in je oergeheugen opgeslagen, waardoor er  allerlei bewuste of onbewuste verstoringen in je menszijn kunnen ontstaan. Gewone therapieën schieten dan tekort, omdat de oeroorzaak van een verstoring nooit wordt aangepakt. Bij nieuwetijdskinderen/ hooggevoelige kinderen werkt hun gewone geheugen anders, daarnaast is de verbinding met hun innerlijk weten en hun oergeheugen veel sterker. Daarom kunnen deze kinderen vaker bewust of onbewust last hebben van niet verwerkte trauma's uit een ander leven. Deze trauma's veroorzaken dan steeds maar weer terugkerende problemen op het gebied van gedrag, fysieke problemen of een patroon dat maar niet doorbroken kan worden. 

Neutralisatie-therapie

Bij de door ons ontwikkelde neutralisatie-therapie wordt volledig buiten het dagbewustzijn om, contact gemaakt met de onverwerkte trauma's die nog in je oergeheugen opgeslagen zijn. Met deze therapie kunnen we al deze onverwerkte trauma's die voor steeds weer terugkerende problemen zorgen omzetten in onvoorwaardelijke liefde, licht en mededogen, zowel naar jezelf als naar de veroorzaker(s) toe , waardoor er vanuit het oergeheugen geen verstoringen meer naar het dagbewustzijn zullen optreden en je weer in je dagelijks leven kunt functioneren en worden wie je in wezen bent. We hebben inmiddels diverse Nieuwetijdskinderen maar ook hooggevoelige volwassenen tot volle tevredenheid mogen helpen om hun problemen op te lossen. 

Werkwijze

Deze therapie doen we altijd met zijn tweeën, dit omdat er op een dusdanig bewustzijnsniveau gewerkt wordt waar je behoorlijk kwetsbaar kan zijn en de trauma's ook heftig kunnen zijn voor ons als therapeut. Om te voorkomen dat we beinvloed worden hierdoor,  zijn we elkaars vangnet. Om deze reden brengen we dan ook allebei tijd in rekening voor de therapie. Via mail volgt een terugkoppeling van datgene waar we aan gewerkt hebben. Wil je liever telefonisch contact, kan dit ook, zie voor het tarief voor deze therapie en nabespreking onder contact(werkwijze en tarieven).

 

Algemeen vervolg op de transformatiebehandeling

Nadat je via ons een transformatiebehandeling hebt gekregen, wil het fysieke lichaam versnelt de emotionele gifstoffen zoals bijv. boosheid, verdriet,  oude verstorende programmeringen ,  die in het verleden als gevolg van een (groot) trauma in jouw ziel waren ontstaan, verwijderen. Tegelijkertijd wordt jouw geest uitgedaagd om oude storende overtuigingen verder los te laten en je over te geven aan een nieuwe uitdaging om nu (eindelijk) in blijheid  te gaan leven, zoals dat oorspronkelijk  de bedoeling was van jouw ziel.
Dit kan inhouden dat je een aantal ongemakken/pijntjes/verstoringen/verhardingen/griepachtige symptomen  e.d. terug voelt komen in je fysieke lichaam,  dat je een ander slaappatroon  krijgt of wat sneller geïrriteerd raakt,  afhankelijk van de snelheid waarmee je ziel e.e.a. wil opruimen,  denk daarbij in termen van weken (vrouwen hebben daarbij een 12 dagen cyclus en mannen 14 dagen cyclus)
Onderga alles met een soort gelatenheid , voeg er vooral geen angst aan toe, want dit proces is heel normaal en slechts tijdelijk!  Zorg goed voor je lichaam, probeer zoveel mogelijk (biologisch) energierijk voedsel te eten,  je bewuster te ontspannen,  bewuster te ademen en vaker op blote voeten rechtstreeks op moeder aarde te lopen en zo weinig mogelijk t.v. kijken.Je zult merken dat de problemen als een soort uitdovende trilling gaan verdwijnen en dat je steeds meer in het nu gaat leven, los van alle wereldse problemen
die je toch niet raken.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Kragt Training

Kragt-logo.png

Consult

Ik bied diverse type consulten, zowel vanaf afstand als face-to-face. Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult