Nieuwetijds-kindercoach.nl

Advies en therapie

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Orthomoleculaire kindervoeding

Het kinderlichaam werkt anders dan een volwassen lichaam, omdat het constant in de groei is. Deze groei kan alleen maar op de juiste manier plaatsvinden als de juiste bouwstoffen en hulpstoffen aanwezig zijn. Vandaag de dag halen we bijna niets meer uit onze voeding, biologische voeding of niet maakt bijna geen verschil. Daarom lopen er ook zoveel kinderen maar ook volwassenen rond met voedingstekorten, daarnaast blijken de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden van het voedingscentrum vaak niet toereikend te zijn.

Tekorten in kindervoeding

Door tekorten in de voeding van je kind, en dan vooral tekorten aan vitaminen, mineralen en plantenstoffen, kan je kind ziek worden of gedragsproblemen krijgen.Tijdens de intake vraag ik je ook naar de voedingsgewoonten of fysieke klachten van je kind.

Door middel van orthomoleculaire kindervoeding kan ik je kind begeleiden bij het aanleren van gezonde eetgewoontes en het ontwikkelen van smaak, het leren omgaan met kieskeurig eten door bijvoorbeeld problemen met het eten van stukjes of bepaalde textuur in voeding, het adviseren van de juiste voeding bij bijvoorbeeld buikklachten, ontlastingsproblemen, verminderde weerstand, vermoeidheidsklachten, benauwdheid, allergie en eczeem. Voeding heeft veel invloed op de concentratie en het leervermogen, maar ook op de algehele ontwikkeling van een kind.

Ik kan bij je kind testen of er vitaminen-mineralen-plantenstoffen tekorten zijn en adviseren wat je je kind kunt geven om deze tekorten op te heffen voor een goede ontwikkeling of verbetering van de gezondheid. Bij hooggevoelige kinderen worden vaak dezelfde tekorten gezien, dit omdat hun zenuwstelsel nu eenmaal veel gevoeliger reageert op voedingsstoffen, vaccinaties, prikkels enzovoort.

 

 

 

INPP Therapeut

inpp_trans_210.png

Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult

Consult

Ik bied diverse type consulten, zowel vanaf afstand als face-to-face. Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult

Waarderingen


Waarderingen