Nieuwetijds-kindercoach.nl

Advies en therapie

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

De Duitse homeopaat Schüssler ontdekte al in de 19e eeuw dat veel klachten en ziektes ontstaan door een tekort aan mineraalzouten in de lichaamscellen. Extra mineralen toedienen was geen oplossing, zo constateerde hij. De cellen zijn dan namelijk niet meer in staat om de benodigde mineraalzouten op te nemen.

Schüssler kwam toen op het idee de mineraalzouten te verdunnen en te potentiëren. Door die speciale bereiding worden de cellen geprikkeld om weer voldoende voedingsstoffen op te nemen. Zo wordt de mineralenstofwisseling hersteld en komt het lichaam weer in balans.

Juist voor Nieuwetijds/hoogsensitieve kinderen zijn deze celzouten heel belangrijk omdat door overbelasting of overprikkeling het celmembraan stil komt te staan waardoor de celstofwisseling blokkeert en de cel zijn functie niet meer kan uitvoeren. Door de juiste celstoffen in te zetten kan je onherstelbare schade herstellen zonder te forceren.

Door middel van de biotensor kan ik uittesten welke celzouten je kind tekort komt of je kind kan dit intuitief heel goed zelf aangeven bij mij.

0
0
0
s2smodern

Kragt Training

Kragt-logo.png

Consult

Ik bied diverse type consulten, zowel vanaf afstand als face-to-face. Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult