Nieuwetijds-kindercoach.nl

Advies en therapie

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode, bedoeld voor mensen met emotionele en/of lichamelijke klachten die daar zelf verandering in aan willen brengen. Wanneer je merkt dat het smeren van crèmes of het slikken van medicijnen niet langer werkt, is heb je de mogelijkheid om de oorzaak van je klachten aan te pakken. De MIR-Methode zorgt ervoor dat je lichaam en/of geest een complete schoonmaak krijgt, waardoor alles als het ware ge-reset wordt naar je werkelijke oorsprong en je ‘weer met een schone lei’ gaat beginnen. De MIR-Methode is in 2009 ontwikkeld door Mireille Mettes uit verschillende alternatieve geneeswijzen. De MIR-Methode is zodanig ontwikkeld dat je zelfstandig deze toe kan passen, onafhankelijk van therapeut of coach, om je te ontdoen van eventuele ballast welke aanwezig kan zijn.

Uitvoering MIR-Methode

Het uitvoeren van de MIR-Methode neem niet meer dan 2 minuten per dag in beslag. Het enige dat je benodigd, is een gezonde dosis doorzettingsvermogen om het minimaal 4 weken vol te houden. De meeste mensen vinden dit niet moeilijk, omdat ze ervaren dat er van alles gebeurd en hierdoor ook reeds verbetering zien.

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode dan volwassenen. De natuurwetten waarvan gebruik wordt gemaakt, werken bij ieder mens en dier. De intensiteit van ervaringen verschilt per persoon. Middels de MIR-Methode worden de natuurwetten zodanig geprikkeld dat je zowel lichamelijk als emotioneel geraakt wordt. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.  Zoals eerder genoemd , de MIR-Methode kun zelfstandig en je eigen veilige omgeving uitvoeren. Je zult verbaasd zijn hoe effectief het is.

Voor kinderen van 2 tot ongeveer 8 jaar is de Kinder MIR Methode ontwikkeld. Dit is een variant op de MIR-Methode met 12 stappen. Bij het uitspreken van de zinnen voer je tegelijkertijd bewegingen uit die symbool staan voor de intentie van de stappen. Door het doen van de Kinder MIR komen kinderen terug bij hun waarheid. Die is anders dan die van volwassenen. Volwassenen houden nogal eens de schijn op.

Kinderwaarheid en volwassenwaarheid

Kinderen leren al op jonge leeftijd dat ze met twee waarheden moeten leven. De kinderwaarheid: het zien van verschijningen, aura’s en chakra’s, het binnen krijgen van emoties van anderen en het ervaren van sensaties (bijv. tintelingen, pijnen) in hun lichaam. De volwassenenwaarheid is dat er geen aura’s en chakra’s bestaan, dat emoties ontkend worden en de lichamelijke ervaringen aanstellerij zijn.

Drie problemen

Wij als volwassen hebben hierbij drie problemen: geen begrip voor de ervaringen van kinderen, angstig voor wat kinderen aangeven en we proberen kinderen in hokjes te stoppen. Hierdoor raken kinderen in een isolement en proberen hun vermogens te ontkennen en te verbergen. Het gevolg hiervan is een grote eenzaamheid.

Gevoel van vrijheid

Door de KinderMIR te doen met de bijbehorende bewegingen, ontstaat er een energiestroom die een gevoel van vrijheid geeft. Kinderen komen hiermee weer in hun kracht te staan, maar vooral ook weer in hun waarheid. Het is zeer aan te raden om de KinderMIR samen met je kind te doen. Volwassenen helen hiermee hun innerlijk kind.

Zelfs voor de allerkleinsten tot 2 jaar is de babyMIR ontwikkelt.

De MIR methode is ideaal om als ouder samen met je kind toe te passen.

 

 

0
0
0
s2smodern

Kragt Training

Kragt-logo.png

Consult

Ik bied diverse type consulten, zowel vanaf afstand als face-to-face. Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult