Nieuwetijds-kindercoach.nl

Advies en therapie

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Na een kennismaking via telefoon of mail, plannen we een intakegesprek bij je thuis of telefonisch, om te kijken of ik wat voor je kind kan betekenen. Tijdens dit gesprek bekijken we tegen welke dingen je aanloopt met je kind. En misschien heeft je kind ook wel dingen die hij/zij als een probleem ervaart. Fysieke problemen kunnen natuurlijk ook besproken worden. Aan de hand van dit gesprek verzamel ik achtergrondinformatie over de situatie. Zo wordt dan helder wat de hulpvraag is. Een vragenformulier voor de intake zou ik ook eerst naar je kunnen mailen als je dit liever hebt. Je kan er dan op je gemak over nadenken en weet je zeker dat je niets vergeet tijdens onze intake. Als een kind hooggevoelig is, zijn vaak ook een of beide ouders hooggevoelig. Ik begeleid ook (hooggevoelige)ouders van hooggevoelige kinderen. 

Begeleidingstraject

Naar aanleiding van de intake bespreken we hoe het begeleidingstraject eruit zou kunnen zien. Ik werk vanaf de basis voor een goede ontwikkeling van een kind. De eerste stap is het lichaam ontdoen van de verstorende chemische belasting, het testen van de primaire reflexen via de INPP methode en start oefenprogramma INPP.  Het zou ook kunnen zijn dat doelgerichte begeleiding als een sessie van Je geboorte in Kaart(over drie maanden) of de KRAGT training voldoende is.

Ik werk holistisch, dat wil zeggen dat ik naar het totaalbeeld kijk. Binnen de holistische visie wordt de mens gezien als een eenheid van lichaam en geest. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele kenmerken die continue met elkaar in wisselwerking zijn. Al deze kenmerken kunnen zich in het lichaam manifesteren. Binnen de holistische visie wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal van een verstoorde harmonie.

Een traject om het lichaam te ontdoen van een verstorende chemische belasting duurt gemiddeld 4 tot 6 weken, voor het oefenprogramma INPP is de duur afhankelijk van het aantal nog aanwezige primaire reflexen/afwezigheid posturale reflexen. 

De KRAGT training bestaat uit 5 lessen van ongeveer 2 uur in groepsverband. Het is ook mogelijk de KRAGT training bij je thuis te organiseren bij minimaal 4 kinderen of op thema als workshop.

Over een maand of 3, start ik met het aanbieden van Je geboorte in Kaart. Een pagina hierover is in de maak.

Tarieven

Onderdeel Kosten
Kennismakingsgesprek bij je thuis of telefonisch gratis
Intake, invullen vragenlijst, uitleg INPP programma 1-1,5 uur gratis
Uitgebreid diagnostisch onderzoek INPP 2-3 uur.  €150
Reflexherhalingsonderzoek om de 6 weken €75
Verslag na uitgebreid diagnostisch onderzoek INPP en opstarten programma €50
Uitgebreid opmeetconsult m.b.v. biotensor(allergenen, chemische verstoringen enz.) €70
Opmeetconsult m.b.v. biotensor  op synthetische oxytocine of vaccinaties, of vitaminen/mineralentekort etc €40
KRAGT training 5 weken van ca. 2 uur in groepsverband €160
Eindverslag na KRAGT training €30
Detoxkuur met drainagemiddel  voor kinderen en volwassenen  voor synthetische oxytocine, echo's, vaccinaties, pijnstillers, antibiotica ed. Op aanvraag

Observatie op school

 €60

Voor de betaling van een detoxkuur of een consult, krijg je een factuur via de mail welke binnen 7 dagen voldaan moet worden. .


Ik heb (nog) geen eigen praktijkruimte, waardoor de tarieven laag kunnen blijven. Ik kan wel op afspraak bij je thuis of op een andere locatie komen. Dit kan in regio Amersfoort of in overleg op locatie elders met meerdere kinderen. Ook werk ik met e-coaching. Dit is voor veel (hooggevoelige) ouders met hooggevoelige kinderen een ideale manier, je hoeft niet te reizen, je hebt geen afleiding, geen prikkels, kortom er blijft veel meer tijd en aandacht over om de uitdagingen waar jullie tegenaan lopen te bespreken.

KvK nummer 68795041
BTW Nummer NL001643981B42
NL05TRIO0338614435                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Ik ben aangesloten bij Stichting GezondZorg(Licentienummer 1571) als beroepsvereniging. GezondZorg heeft geen contracten afgesloten met aanvullende zorgverzekeraars, omdat er steeds minder vergoed wordt en er steeds meer eisen aan een therapeut gesteld worden wat niets met de kwaliteit van de therapeut te maken heeft. Consulten worden dan ook niet vergoed. Ik heb wel conform de eisen mijn Medische basiskennis op HBO niveau. Er zijn gemeenten de op basis van een diagnose bij een kind, wel betalen vanuit een PGB.   

Wanneer je een afspraak niet kunt nakomen of een opmeetconsult wilt afzeggen, moet deze minimaal 48 uur van te voren afgezegd worden, anders moet ik het consult in rekening brengen.

Voor dringend medische zaken altijd een arts raadplegen. Ik ben geen vervanging van een arts.

 

Contactformulier

 

Naam:*
E-mail:*
Woonplaats*
Onderwerp:*
Bericht:*
Recaptcha Word Verification:

 

INPP Therapeut

inpp_trans_210.png

Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult

Consult

Ik bied diverse type consulten, zowel vanaf afstand als face-to-face. Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult

Waarderingen


Waarderingen