Nieuwetijds-kindercoach.nl

Advies en therapie

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Na een kennismaking via telefoon of mail, plannen we een intakegesprek bij je thuis of telefonisch, om te kijken of ik wat voor je kind kan betekenen. Tijdens dit gesprek bekijken we tegen welke dingen je aanloopt met je kind. En misschien heeft je kind ook wel dingen die hij/zij als een probleem ervaart. Fysieke problemen kunnen natuurlijk ook besproken worden. Aan de hand van dit gesprek verzamel ik achtergrondinformatie over de situatie. Zo wordt dan helder wat de hulpvraag is. Een vragenformulier voor de intake zou ik ook eerst naar je kunnen mailen als je dit liever hebt. Je kan er dan op je gemak over nadenken en weet je zeker dat je niets vergeet tijdens onze intake. Als een kind hooggevoelig is, zijn vaak ook een of beide ouders hooggevoelig. Ik begeleid ook (hooggevoelige)ouders van hooggevoelige kinderen. 

Begeleidingstraject

Naar aanleiding van de intake bespreken we hoe het begeleidingstraject eruit zou kunnen zien. Ik werk vanaf de basis voor een goede ontwikkeling van een kind. De eerste stap is het lichaam ontdoen van de verstorende chemische belasting, het testen van de primaire reflexen via de INPP methode en start oefenprogramma INPP.  Het zou ook kunnen zijn dat doelgerichte begeleiding als de KRAGT training of de Ik leer anders leermethode voldoende is.

Ik werk holistisch, dat wil zeggen dat ik naar het totaalbeeld kijk. Binnen de holistische visie wordt de mens gezien als een eenheid van lichaam en geest. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele kenmerken die continue met elkaar in wisselwerking zijn. Al deze kenmerken kunnen zich in het lichaam manifesteren. Binnen de holistische visie wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal van een verstoorde harmonie.

Een traject om het lichaam te ontdoen van een verstorende chemische belasting duurt gemiddeld 4 tot 6 weken, voor het oefenprogramma INPP is de duur afhankelijk van het aantal nog aanwezige primaire reflexen/afwezigheid posturale reflexen.  Voor de  "Ik leer anders" begeleiding geldt voor het leggen van de basis minimaal 4 sessies(een maand) van een uur. Daarna is de begeleiding afhankelijk van hoeveel tijd je zelf met je kind kunt oefenen. Lukt dit niet, bijvoorbeeld met een druk gezin,  kan ik de hele verdere begeleiding doen of in de vorm van bijles. De KRAGT training bestaat uit 5 lessen van ongeveer 2 uur in groepsverband. Loopt school of jij zelf tegen dingen aan die tijdens de KRAGT training aan bod komen, dan doe ik een intake en krijg je, indien gewenst, een eindverslag. Bij alleen natuurgeneeskundige therapie hangt het van je kind zelf af hoelang het lijfje nodig heeft om het zelfherstellend vermogen te heractiveren en je kind weer goed in zijn/haar vel te laten zitten. 

 

Tarieven

Onderdeel Kosten
Kennismakingsgesprek bij je thuis, via mail of telefonisch gratis
Intakegesprek uitgebreid t.b.v therapeutisch consult/KRAGT training €60
Coaching-consult (thuis) kind/volwassene per uur €60
E-coaching/ Ik leer anders begeleiding per uur €60
KRAGT training 5 weken van ca. 2 uur in groepsverband €160
KRAGT training 1 op 1 of als workshop Op aanvraag
Eindverslag behandeling/ KRAGT training enz €30
Traject reflexintegratie volgens de INPP methode Op aanvraag
Volledig opmeetconsult m.b.v. biotensor €70
Gedeeltelijk opmeetconsult m.b.v. biotensor  op synthetische oxytocine of vaccinaties, of vitaminen/mineralentekort etc €40
Detoxkuur met drainagemiddel  voor kinderen en volwassenen  voor oxytocine, echo's, vaccinaties, pijnstillers, antibiotica ed.  Op aanvraag

De tarieven zijn inclusief 21% BTW. Voor therapeutische -en coaching consulten krijg je een factuur via de mail welke binnen 7 dagen voldaan moet worden. .

Ik heb (nog) geen eigen praktijkruimte, waardoor de tarieven laag kunnen blijven. Ik kan wel op afspraak bij je thuis of op een andere locatie komen. Dit kan in regio Amersfoort of in overleg op locatie elders met meerdere kinderen. Voor consulten thuis geldt een minimum van 1 uur en een kilometervergoeding van € 0,19 per km. Ook werk ik met e-coaching. Dit is voor veel (hooggevoelige) ouders met hooggevoelige kinderen een ideale manier, je hoeft niet te reizen, je hebt geen afleiding, geen prikkels, kortom er blijft veel meer tijd en aandacht over om de uitdagingen waar jullie tegenaan lopen te bespreken.

KvK nummer 68795041
BTW Nummer NL001643981B42
NL05TRIO0338614435                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Ik ben aangesloten bij Stichting GezondZorg(Licentienummer 1571) als beroepsvereniging. GezondZorg heeft geen contracten afgesloten met aanvullende zorgverzekeraars, omdat er steeds minder vergoed wordt en er steeds meer eisen aan een therapeut gesteld worden wat niets met de kwaliteit van de therapeut te maken heeft. Consulten worden dan ook niet vergoed. Ik heb wel conform de eisen mijn Medische basiskennis op HBO niveau.

Wanneer je een afspraak niet kunt nakomen of een opmeetconsult wilt afzeggen, moet deze minimaal 48 uur van te voren afgezegd worden, anders moet ik het consult in rekening brengen.

Voor dringend medische zaken altijd een arts raadplegen. Ik ben geen vervanging van een arts.

 

Contactformulier

 

Naam:*
E-mail:*
Woonplaats*
Onderwerp:*
Bericht:*
Recaptcha Word Verification:

 

0
0
0
s2smodern

Kragt Training

Kragt-logo.png

Consult

Ik bied diverse type consulten, zowel vanaf afstand als face-to-face. Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult