Nieuwetijds-kindercoach.nl

Advies en therapie

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

In hun dagelijks leven kunnen onze Nieuwetijds- en hooggevoelige kinderen soms wel een steuntje in de rug gebruiken. Aurasprays zijn gemaakt om ze net dat steuntje te geven.

Nieuwetijds kinderen/hooggevoelige kinderen dragen een groot licht in zich en als dat niet gezien en begrepen wordt, raken ze de weg kwijt, weten ze niet meer wie ze zijn en waarom ze hier zijn.

Disbalans

Invloeden van TV, computers, mentale druk, niet uitgesproken emoties kunnen een oorzaak zijn van de disbalans in onze kinderen. Ze moeten zichzelf dan gaan beschermen en dat uit zich vaak in “storend gedrag”. De spray wordt het meest gebruikt voorafgaande aan situaties waarin je hooggevoelige kind veel mensen ontmoet zoals op school of peuterspeelzaal, in zwembaden of sportscholen, op verjaardagen enz. Aurasprays voor hooggevoelige kinderen reinigt de aura en helpt daardoor onze kinderen meer bij zichzelf te komen. Ook geschikt voor kinderen die slecht inslapen, omdat ze de ervaringen en energieën van de dag niet achter zich kunnen laten.

Werking aurasprays

Aurasprays hebben een basis van bloesems, etherische olie en remedies met een positieve werking. De sprays zorgen voor ruimte in en om je kind heen, zodat je kind de energie kan herstellen. Aurasprays werken op de aura van de kinderen die ermee behandeld worden. Door de spray kan er nieuwe genezende energie binnenkomen en vormt er zich een beschermende laag om het energieveld of de aura van je kind. In elke spray zijn essentiële oliën verwerkt die de spray een uniek aroma geven en het helende effect van de auraspray verlengen.

Je kunt de spray bij je gebruiken door deze rond de kruin en rondom je kind te spuiten. Aurasprays bevatten tevens een reinigende werking op energieën in de omgeving. Je kunt de sprays daarom ook prima gebruiken om woon-, slaap- of werkvertrekken te reinigen, te zuiveren en de energie van die ruimte in positieve zin te veranderen. Je kan de auraspray bijvoorbeeld 1x ’s ochtends en 1x ’s avonds gebruiken, maar als dit niet voldoende is,  is er geen beperking voor het gebruik. Voor hele kleine kinderen is 1x sprayen vaak al genoeg. Je hooggevoelige kind kan heel goed zelf aangeven wanneer hij/zij de spray nodig heeft.

Door middel van de biotensor kan ik voor je kind uittesten welke auraspray geschikt is.

 

 


 

 

0
0
0
s2smodern

INPP Therapeut

inpp_trans_210.png

Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult

Consult

Ik bied diverse type consulten, zowel vanaf afstand als face-to-face. Bekijk mijn werkwijzen en tarieven.

Plan een consult

Waarderingen


Waarderingen